LNKC logotipas

Dainų diena 2018
VASAROS AKADEMIJA 2011

Chorų vadovų kvalifikacijos kėlimo kursai
VASAROS AKADEMIJA

Gerbiami chorų vadovai. Labai atsiprašome, bet dėl labai sumenkusio turinio pažintinės kelionės š.m. spalio 12-15 d. į Latviją nebus. Dėl įvairių aplinkybių, kurių nepavyko pakeisti latviams buvo savaite anksčiau atkeltas J. Medinio dainavimo mokyklos jubiliejinis koncertas. Dėl R. Vanags vadovaujamo berniukų choro CD įrašų netekome galimybės stebėti jų repeticijų, taip pat latviams nepavyko galutinai išspręsti problemų susijusių su patalpomis dideliam kursų stebėtojų kiekiui. Stengsimės kompensuoti susidariusią situaciją ir suorganizuoti kitą pažintinę išvyką artimiausiu metu. Jei turite konkrečių pasiūlymų ir norų rašykite el. pastu: donatas.zakaras@gmail.com

                                                                             (nuotraukų autorius A. Šumskis)


Šių metų rugpjūčio 16-20 d. vyko 10-oji "Vasaros akademija". 

Pagrindinis kursų lektorius - Johann Van der Sandt (Pietų Afrikos respublika, skaityti CV): Drakensbergo chorinės mokyklos vadovas. Skaitys lekcijų ciklus: "Chorinė muzika Afrikos žemyne", "Choreografija ir dainavimas". 




Dėl papildomos informacijos prašome kreipkitės el. paštu donatas.zakaras@gmail.com arba skambinkite tel: (8-5) 261 19 96.