Pagrindinė svetainė

Barboros Radvilaitės g. 8, 01124 Vilnius
Tel.: +370 5 261 1190, 261 2540
Faks. +370 5 261 2607
El. p. lnkc@lnkc.lt

Naujienos
Skelbiame registraciją į nuotolinius mokymus, skirtus kultūros centrų techniniam personalui
2020-11-11

 

Lietuvos nacionalinis kultūros centras tęsia nuotolinius mokymus, skirtus kultūros centrų vadovams, techniniams renginių koordinatoriams, scenos ir dekoracijų technikams, įgarsinimo ir apšvietimo operatoriams. 

Keturių virtualių seminarų ciklas supažindins su būtinu kultūros centrų techninių darbuotojų bei kultūros centrų vadovų sertifikavimu ir klasifikavimu pagal darbo saugos taisykles ir atitinkamus įstatymus. Taip pat bus išdėstytos bendrųjų scenos techninių darbuotojų ir specialiųjų kompetencijų temos: techninių tarnybų sąveikos, ryšio priemonės ir jų specifika, garso režisavimo ir operavimo skirtumai, apšvietimo kompozicijos pagrindai.

Seminarą ves ir paskaitas skaitys žinomi lektoriai: renginių techninio aptarnavimo darbuotojo specialybės mokytojas, ekspertas, vienas šios profesijos pradininkų Lietuvoje Aurelijus Pikūnas, garso režisierius, techninis renginių koordinatorius Kastytis Narmontas ir UAB “Darbo psichologija” direktorė Greta Botnevienė.

Labai kviečiame techninius renginių koordinatorius, scenos ir dekoracijų technikus, įgarsinimo ir apšvietimo operatorius aktyviai dalyvauti LNKC organizuojamuose nemokamuose nuotoliniuose mokymuose, kurie vyks: š. m. lapkričio 16, 23, 30 d. ir gruodžio 7 d. (pirmadieniais). 

Prašome iki š. m. lapkričio 13 d. 12.00 val. užpildyti elektroninę registracijos formą, kurią rasite adresu: https://forms.gle/oywXWp5eXqefafXb9

Prie lapkričio 16 d. paskaitų kviečiame prisijungti ir kultūros centrų vadovus. Jų registracija taip pat būtina.

Informaciją teikia Lietuvos nacionalinio kultūros centro Kultūros centrų ir kvalifikacijos tobulinimo specialistė Jurgita Aleknavičienė, mob. tel.: 8 670 98014, el. p. j.aleknaviciene@lnkc.lt

RAŠTAS

PROGRAMA